Helal olsun Bursa’ya

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde örnek bir ev sahipliğine imza attık.

Helal olsun Bursa’ya

Gerek Erzurumsporlu gerekse Gazişehir Gaziantepsporlu taraftarlar  maç öncesi ve sonunda hiçbir sıkıntı yaşamadı. Karşılaşma sonrası Erzurumspor’un sosyal medya hesabından ise dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Cumartesi akşamı Bursa’da oynanan Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Gazişehir Gaziantep’i penaltı atışları sonucu 5-4 yenerek Spor Toto Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2016 yılında hizmete giren Büyükşehir Belediye Stadı’nda kupa kaldıran ilk takım oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sezon başında finalin Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılacağı açıklanırken,  Bursa örnek bir ev sahipliğine imza attı. Gerek Erzurumsporlu, gerekse Gazişehir Gaziantepsporlu taraftarlar gerek maç öncesi gerekse maç sonu hiçbir sıkıntı yaşamadı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Bursa’nın ev sahipliği her iki yönetim, teknik kadro ve futbolcularından büyük övgü aldı. Bursa’nın üst düzey bürokratları da her iki takımla yakından ilgilenirken, ortaya güzel birlik beraberlik mesajları çıktı.

Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un coşkusu ise görülmeye değerli. Maç sonrası mavi beyazlıların sosyal medya hesabından ise dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

KITLAMA ŞEKERLER BİZDEN

Bursaspor ve Ankargücü’nün etiketlendiği mesajda ‘Bizim çaylar limonlu olsun. Kıtlama şekerler bizden’ yazısı oldukça beğeni topladı. Bursaspor ve Ankaragücülü taraftarlar da Erzurumspor’a ‘hoşgeldin’ mesajları yayınlarken, bu birliktelik Türk futbolunda son dönemde yaşanan en güzel görüntülerden biri olarak kayıtlara geçti.

Finali penaltılarla kaybeden Gazişehir Gaziantep’in yönetimi de Bursa’ya ve Bursaspor kulübüne ev sahipliği için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X