İnce kaşı olanlara ‘Peruk Kaş’

Peruk kaşlar ilk olarak kanser gibi hastalıklar yüzünden kaşlarını kaybetmiş insanlar için düşünülmüş.

İnce kaşı olanlara ‘Peruk Kaş’

Bir dönem moda olan ince kaşların yerini artık kalın kaşlar almış durumda. Yeni güzellik anlayışına göre artık kalın kaşlar güzel sayılıyor. Kaşlarının kalınlığından, şeklinde ya da renginden memnun olmayan kadınlarsa bu durumu değiştirmek için makyaj, dövme gibi birçok değişik yöntemden faydalanıyor. Popüler olan yeni kaş modası ise peruk kaşlar.

15221583690.17537200-(1).jpg
 

İlk olarak kanser hastaları için düşünüldü

Peruk kaşlar ilk olarak kanser gibi hastalıklar yüzünden kaşlarını kaybetmiş insanlar için düşünülmüş. Makyaj sanatçısı Hung Vanngo, sosyal medya hesabından kaş peruğu uygulamasını paylaşınca video on binlerce izlenerek hızla yayıldı ve kaş peruğu bir güzellik uygulaması olarak kullanılmaya başlandı.

15221583840.22120500.jpg
 

Gerçek saçtan yapılıyor

Kaş perukları gerçek insan saçından yapılıyor ve kaşların üzerine yapıştırılıyor. Şeffaf bir filenin üzerinde duran peruk kaşlar dışarıdan bakılınca gerçek kaş gibi görünüyor. Peruk kaşın uygulaması da son derece kolay. Her cilt ve saç rengine uygun olarak üretilen peruk kaşlar bu özellikleriyle de kullanım kolaylığı sağlıyorlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X