İnegöl’de kavşaklara yeni düzenleme geliyor

Belediye Başkanı Alper Taban İnegöl’deki trafik sorunu ve çözümü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İnegöl’de kavşaklara yeni düzenleme geliyor

İnegöl trafiğindeki yoğunluk hakkında gelen soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu konuda 3 toplantı gerçekleştirdik. İnegöl’de bazı noktalarda bulunan kavşaklar kaldırılacak.

Kavşaklarla alakalı incelemeler devam ediyor. Bazı kavşaklar kaldırılacak, bazı kavşaklar genişletilecek, bazı kavşaklar ise daraltılacak. Nisan ayında bununla alakalı çalışmalar sonlandırılacak. İnegöl Belediyesi önünde bulunan Milli İrade Meydanı’ndaki döner kavşak kaldırılacak”dedi

 Özdilek Kavşağı, AVM Kavşağı, Hükümet Konağı Kavşağı, Fatih Cami Kavşağı ve Adliye Kavşağı’nda incelemelerin devam ettiğini belirten Alper Taban, “Milli İrade Meydanı’ndaki kavşak kaldırıldıktan sonra o bölgeye sensörlü trafik ışığı konacak.

Bu sayede sistem trafik yoğunluğunun olduğu bölgeyi hesaplayarak otomatikman ışık süresinde düzenleme yapacak. Bu sayede trafik yoğunluğu sistem sayesinde bertaraf edilecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X