İnegöl’de vatandaşa yakacak desteği

İnegöl Belediyesi, Umuteli Sosyal Yardım Merkezi aracılığı ile 750 aileye yakacak yardımına başladı.

İnegöl’de vatandaşa yakacak desteği

İnegöl Belediyesi olarak sosyal belediyecilik adına önemli projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Alper Taban, “Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz bu projelerimizden bir tanesi. Belediye olarak sosyal içerikli yardımlarımızı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağlı Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde kışa yönelik sosyal yardım çalışmalarımızı da hızlandırmış bulunmaktayız. Gerekli özen ve itinayı göstererek yardımlarda bulunuyoruz” dedi.

Yakacak yardımlarının dağıtımına başladıklarını belirten Taban, “Umuteli Sosyal Yardım Merkezimize yapılan başvuruların değerlendirilmesi neticesinde belirlenen 750 aileye yakacak yardımı yapmaya başladık. Çevre İl Müdürlüğü gibi ilgili kurumlardan onaylı piyasada bulunan ithal kömürlerin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Kömür yardımlarımız İnegöl merkezinde ve İnegölümüzün kırsal mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimiz için planlanmış olup, tespit edilen her ihtiyaç sahibi ailemizin kapısına kömür götürülmektedir. Her bir aileye 750 kilogram kömür dağıtımının gerçekleşeceği yardımlarda şu ana kadar 300 ailemize kömürleri teslim edilmiştir. Geri kalan 450 aileye daha kışlık yakacakları teslim edilecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X