İnegöl’e yeni kavşak modeli

İnegöl Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi desteği ile AVM Kavşağı’ndan başlattığı kavşak düzenlemeleri, belediye kavşağı ile devam edecek.

İnegöl’e yeni kavşak modeli

İnegöl’de özellikle şehrin ana arterlerinde yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması ve şehrin trafik akışının düzenlenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar sürüyor. İnegöl Belediyesi, bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi desteği ile AVM Kavşağı’nda yeni kavşak modelini hayata geçirdi. Bölgede dönel kavşak kaldırılarak genişletmeler yapıldı. Düzenleme bölgenin trafik yoğunluğunun azalması ve düzene girmesi hedeflendi.

İlk kavşak düzenlemesi başarıya ulaşırken, İnegöl Belediyesi ikinci kavşak düzenlemesi için de Büyükşehir Belediyesi desteği ile çalışmalara başladı. Kavşak düzenlemeleri kapsamında belediye kavşağında çalışmaların kısa bir süre içerisinde başlaması planlanırken, çalışmalar öncesi alınacak önemlere ilişkin ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı toplantı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu sadece AVM Kavşağıyla sınırlı kalmayacaktır. Belediye önü kavşağı dediğimiz nokta var sırada. Kavşağı istediğimiz seviyeye getirerek kullanıma açmak istiyoruz” dedi. Alper Taban, bölgede önümüzdeki günlerde ilk kazma

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X