İnegölspor’da yeni teknik direktör İsmail Ertekin

Eşref Güç başkanlığındaki bordo beyazlılar, uzun süredir Bursa dışında çalışan tecrübeli teknik adamla el sıkıştı. Transfer harekatı da en yakın zamanda start alacak.

İnegölspor’da yeni teknik direktör İsmail Ertekin

Abdullah Tanış

Spor Toto 2. Lig’deki geçtiğimiz sezon Play-Off şansını son haftalarda kaçıran temsilcimiz İnegölspor Murat Yoldaş’dan boşalan Teknik Direktörlük koltuğunu hemen doldurdu.

Yeni sezonda hedefini üst sıralar olarak belirleyen bordo beyazlılarda yeni başkan Eşref Güç, ilk iş olarak takımı tecrübeli teknik direktör İsmail Ertekin’e emanet etti. Taraflar arasında İnegöl’de yapılan görüşmede tüm şartlar masaya yatırıldı. 

İmzalar atılacak

Yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkması üzerine Ertekin ile el sıkışıldı. İnegölspor’un yeni teknik patronu olacak olan İsmail Ertekin ile önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atılacak.

Bu görüşmenin ardından bordo beyazlılar, yakın zamanda transfere start vermeyi planlıyor. Uzun zaman sonra Bursa’da görev yapacak olan deneyimli teknik adamın oldukça mutlu olduğu ifade edildi. 

****

ERTEKİN KİMDİR?

Antrenörlük hayatına Bursaspor A genç takım Antrenörlüğü ile başlayan Ertekin, Bursaspor profesyonel takım antrenörlüğü, Adanaspor, Yeşil Bursa, Turgutluspor, Orhangazi Belediyespor, Ottocool Karagümrük, Bozüyükspor, Bandırmaspor, Balıkesirspor, Kocaeli Birlikspor, Kastamonuspor ve son olarak Bandırmaspor Teknik Direktörlüğü görevlerinde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X