İnegöl’ün gurur oldular

6 ülkeden 480 sporcunun katıldığı şampiyonada kürsüden inmediler. Atina’da yapılan ‘AIKO CUP 1’ Ashihara Karate Avrupa Şampiyonası’nda 9 İnegöllü sporcu büyük bir başarıya imza attı.

İnegöl’ün gurur oldular

Abdullah TANIŞ

Yunanistan’ın başkenti Atina’da 2 Aralık 2017 tarihinde düzenlenen ‘AIKO CUP 1’ Ashihara Karate Avrupa Şampiyonası’nda milli forma altında ülkemizi temsil eden ve şampiyonadan derecelerle dönen 9 İnegöllü sporcu, İnegöl Belediyesi tarafından ödüllendirildi. 6 ülkeden 480 sporcunun katılımı ile Yunanistan’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’na, Ashihara Karate Türkiye Milli Takımı, İstanbul, Bursa, İnegöl, İzmir ve Bandırma’dan toplamda 35 sporcuyla katılım gösterdi.

Makamında ağırladı

Milli Takım’da, İnegöl Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü’nden 9 sporcu,  Antrenör İsmail Kocal görev yaptı. Önemli dereceler elde eden sporcuları İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da ödüllendirdi. Milli sporcuları makamında konuk eden Taban, ‘Sporcularımızı elde ettikleri bu güzel başarılar için canı gönülden tebrik ediyorum. Sporcularımız aynı zamanda milli sporcu olabilme başarısını gösterdi. Bu anlamda bu da bizim için çok büyük bir gurur’ dedi.

Başkan Alper Taban, burada sporculara çeşitli hediyeler takdim ederek elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X