İstihdam Fuarı amacına ulaştı

İnegöl’de bu yıl ikincisi düçenlenen “İstihdam Fuarı” büyük ilgi gördü. 

İstihdam Fuarı amacına ulaştı

ABDULLAH TANIŞ

İnegöl Belediyesi, Kaymakamlık, Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR İnegöl Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve iki gün süren fuara tam 34 firma katıldı.

Kapanış gününde katılımcı firmalara katılım belgesi sunan ve teşekkür eden Belediye Başkanı Alper Taban, fuarın amacına ulaştığını ifade etti. Başkan Taban, “Burada iş arayan vatandaşlarımızla işverenlerimizi bir araya getirerek güzel bir sinerji oluşturulduğunu düşünüyoruz. Bazı firmalarımız internet ortamında yapılan başvurulara göre burada yüz yüze yaptığımız görüşmelerin çok daha etkili ve sonuç odaklı olduğunu ifade ettiler. Bunlar da bizim adımıza memnuniyet verici. Dolayısıyla biz bu çalışmayı İŞKUR Müdürlüğü, Ticaret Odası, Kaymakamlık ve Belediye ekseninde yaptık. Bu kurumlar birbirleriyle senkronizasyon içerisinde çalışmak durumunda. Bunun da karşılığını zaten İnegöl olarak her daim alıyoruz. İnegöl’ü hak ettiği en iyi noktaya getirebilmek biz yöneticilerin görev ve sorumluluğudur”dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X