İstihdam seferberliğine İTSO’dan destek

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve TOBB’un başarıyla sonuçlandırdığı ilave istihdam seferberliğinin Türkiye’yi daha da büyüttüğünü söyledi. 

İstihdam seferberliğine İTSO’dan destek

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen törende ilave istihdam sağlayan sektörler ve firmalar ödüllendirildi. 2 bin civarında oda-borsa ve iş dünyası temsilcisinin katıldığı ödül töreninde, İTSO Başkanı Metin Anıl da, Meclis Başkanı Sadık Gülerer ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk ile birlikte hazır bulundu. 2018 yılı istihdam teşvik programının da açıklandığı tören sonrası değerlendirme yapan İTSO Başkanı Metin Anıl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğinin başarıyla sonuçlanmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

MUTLAKA BAŞARIYA ULAŞACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 2018 yılı için bu kez ilave iki istihdam istediğine dikkat çeken Başkan Anıl, iş dünyası olarak daha çok üreterek, daha çok istihdam sağlayarak ülkenin daha çok zenginleşmesi, daha çok büyümesi için çalıştıklarını söyledi. Anıl, “Hükümetimiz de iş dünyasını istihdam teşvikleriyle destekliyor. 2018 yılı için belirlenen iki istihdam hedefine de başarılı şekilde ulaşacağımıza inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliğini desteklemek için gerekeni yapmaya hazırız. İlave istihdamlarla üretim artacak, kazanan iş dünyası olacak, kazanan Türkiye olacaktır”dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X