İyi başlayın gençler!

Hindistan’ta bugün başlayacak FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası’ndaki ilk rakikimiz Yeni Zelanda. mücadele 14.30’da başlayacak.

İyi başlayın gençler!

Türkiye’nin de katıldığı FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası bugün başlayacak. Hindistan’ın Yeni Delhi, Kochi, Goa, Navi Mumbai, Guwahati ve Kalküta kentleri, 6-28 Ekim’de 17. kez organize edilecek turnuvaya ev sahipliği yapacak. Teknik direktörlüğünü Mehmet Hacıoğlu’nun yaptığı ve Bursaspor’dan İsmail Çokçalış’ın da forma giydiği Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takım, 24 ekibin katıldığı şampiyonada, Paraguay, Mali ve Yeni Zelanda’nın bulunduğu B grubunda mücadele edecek.

İlk ikiler çıkıyor

Turnuvanın ilk gününde 4 karşılaşma oynanacak. Bugün TSİ 14.30’da başlayacak açılış maçlarında Yeni Zelanda ile Türkiye ve Kolombiya ile Gana karşılaşacak. Dörder takımlı 6 grupta, ilk iki sırayı alan ekipler ile en iyi 4 üçüncü, son 16 turuna yükselecek. Turnuvadaki eşleşmeler, bu turdan itibaren tek maçlı eliminasyon sistemine göre yapılacak. Türkiye karşılaşmalarını, Navi Mumbai kentindeki D. Y. Patil Stadı’nda oynayacak.

BUGÜN

14.30   Yeni Zelanda-Türkiye

9 EKİM   

14.30   Türkiye-Mali   

12 EKİM 

14.30   Türkiye-Paraguay 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X