Kamu-Sen ailesine indirimli güzellik

Türkiye’nin en büyük sendikalarından birisi olan Kamu-Sen’in üyeleri Bursa’da güzellik ve estetik uygulamalarını indirimli kullanıyor.

Kamu-Sen ailesine indirimli güzellik

Türkiye Kamu-Sen Bursa Şubesi ile Essplus Güzellik Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında Kamu-Sen üyeleri ve birinci derecede yakınları güzellik uygulamalarından yüzde 20 indirimli yararlanabilecek. Kamu-Sen Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Bulut ile Essplus Güzellik Merkezi Kurucu Ortağı Gülin Çifçi tarafından yenilenen protokol ile Kamu-Sen üyeleri ve aileleri, çok sayıda güzellik uygulamasından indirimli olarak faydalanmaya devam edecek.
Şube Başkanlığı Binası’nda gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Türkiye Kamu-Sen Bursa Şube Başkanı İbrahim Bulut, üyelerine her anlamda hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. 

Essplus Güzellik Merkezi Kurucu Ortağı Gülin Çifçi ise iki yıldır devam ettirdikleri protokolü yeniledikleri için mutluluk duyduklarını aktardı. Kurumsal işbirliklerine her zaman önem verdiklerini dile getiren Gülin Çifçi, kendilerine bu fırsatı verdikleri için İbrahim Bulut’a da teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X