Kırmızı ışıkta geçen bisikletliye kamyonet çarptı

Bursa’da ana caddede yayalara kırmızı ışık yandığı sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen bisikletliye kamyonet çarptı. O anlar ise saniye saniye MOBESE’ye yansıdı.

Kırmızı ışıkta geçen bisikletliye kamyonet çarptı

Edinilen bilgiye göre, trafik kazası sabah 08.20’de merkez Yıldırım ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi Sevinç Caddesi üzerinde meydana geldi.

Yayalara kırmızı ışık yandığı halde, bisikletle karşıdan karşıya geçmeye çalışan 42 yaşındaki Mustafa Keskin’e o sırada caddeden geçen Kasım Güneş (19) idaresindeki 16 J 0554 plakalı kamyonet çarptı.

Kamyonet, bisikleti ve Mustafa Keskin’i altına alarak yaklaşık 20 metre ilerledi. Kamyonet daha sonra ağaca çarparak durdu.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen 112 ambulansı Keskin’i Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kamyonet sürücüsünü ifadesini almak üzere karakola götürdü. Kaza anı ise MOBESE’ye an be an yansıdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X