Kozmetik ve Güzellik Fuarı için geri sayım

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, Bursa Kuaförler Odası ile Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının desteğiyle düzenlenen ‘Kozmetik ve Güzellik Fuarı (BUCOS 2018)’ 8-11 Şubat’ta gerçekleştirilecek.

Kozmetik ve Güzellik Fuarı için geri sayım

Network Fuarcılık’tan yapılan açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) düzenlenecek fuara, estetik, dermatoloji, kozmetik, el ve ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknolojik ürünler ile saç bakım gibi konularda faaliyet gösteren firmalar katılacak. Yeni ürün ve yöntemlerin tanıtılacağı fuarda, eğitim programları, defile ve çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek. Fuar sorumlusu Onur Oral, yaptığı açıklamada, Bursa’nın Türkiye’nin en önemli ekonomilerinden birine sahip olduğunu ifade etti. Fuara katılımın ücretsiz olacağına işaret eden Oral, ‘’Bursa’dan en az bin 500 kuaför ve güzellik uzmanının geleceğine dair ön kayıt aldık. Pazarlama ekibimiz ünlü isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor. Fuara ülkemizin önde gelen saç şov ekipleri katılacak ve fuarda saç şovlar da gerçekleştirecek. Aynı zamanda akademisyen hocalarımız fuarda kozmetik uygulamalarındaki doğru ve yanlışları da anlatacak. Fuarın yanında da satış ortamı hazırlanacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X