Küçükler resital verdi!

Ortaokullar Futbol İl Birinciliği’nde 8 finaller bol gollü başladı. A Grubu’nda İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip ile Hanife Murat, B Grubu’nda ise Rahmiye Malcıoğlu ile Peyami Safa rakiplerini yenmeyi başardı.

Küçükler resital verdi!

OĞUZ ÖZTÜRK

Ortaokullararası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği’nde 8’li finaller start aldı. Atıcılar 2 Nolu Saha’da oynanan günün ilk maçında A grubunun iki iddialı okulu karşılaştı.

İnegöl Kafkaspor’un pilot okulu Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu, Arabayatağıspor’un pilot okulu Rahim Keskin Ortaokulu’nu Furkan Bacaklı, Azat Toprak ve Emirhan Parlak’ın golleriyle 3-0 mağlup etti. A Grubu’nun diğer maçında ise Hanife Murat Ortaokulu, Semih Çakmak’ın attığı tek golle Orhangazi Atatürk Ortaokulu’nu 1-0 yendi.

5’ER GOLLÜ GALİBİYETLER

B Grubu mücadelelerinde ise turnuvanın favori okulu, Rahmiye Malcıoğlu, Zafer Atıcılar Ortaokulu’nu rahat bir oyun sonucu 5-0’lık skorla geçti. Bursaspor’un pilot okulunun gollerini Tuğhan Yıldız (3) ve Ensar Duman (2) kaydetti. Peyami Safa Ortaokulu ise Mustafakemalpaşa Ortaokulu’nu yine aynı skorla 5-0 yenerek iddiasını ortaya koydu. Peyami Safa’nın golleri Hüseyin Köse, Ömer Asaf Sevirli (2), Ömer Faruk Karahan ve Ali Alisoy’dan geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X