Kulaca meydanı yenileniyor

İnegöl Belediyesi Kulaca Mahallesi’nde yeni bir meydan düzenlemesi için çalışmalara başladı.

Kulaca meydanı yenileniyor

Mevcut mahalle meydanını düzenleyerek daha modern ve kullanışlı bir meydan yapılması hedefleniyor. 
Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Alper Taban, “Kulaca Mahallemize güzel bir meydan, oturma alanı, sosyalleşebileceğimiz bir alan oluşturmak için çalışmalarımıza başladık. Bu alanın en güzel şekilde kullanılabilecek şekle getirilmesi için planlamalarımızı yaptık. Burada oturma ve dinlenme alanları ile tretuvar alanları yer alacak” diye konuştu.

Yapılan çalışmalarda bölge sakinlerinin önerilerinin de yol gösterici olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Alper Taban, “Bizler bunları yaparken orada yaşayan vatandaşlarımız, muhtarımız onlar ne düşünüyor, onların görüşlerini de önemsiyoruz.

Şehri birlikte yönetelim diyoruz. Bizlere lütfen fikir ve önerilerinizi paylaşın. Bunlar faydaya dönüşüyor ve nihayetinde hep birlikte başarmış oluyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X