Le Guen, Adanaspor maçını değerlendirdi

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur rövanş mücadelesinde Adanaspor’u evinde 2-0 ile geçen Bursaspor, kupada son 16’ya kaldı. Karşılaşma sonrasında ise Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen maçı değerlendirdi.

Le Guen, Adanaspor maçını değerlendirdi

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen sonuçtan ötürü çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Aldığımız sonuçtan ve turdan dolayı memnuniyet duyuyorum. Hedefimiz turu geçmekti ve bunu başarmış durumdayız” dedi.

Her şeyin mükemmel olmadığını ancak turu geçmelerinden dolayı rahatladığını belirten Fransız çalıştırıcı, “Rotasyon yaptık, çok fazla forma şansı bulamayan oyuncularımız bugün forma şansı buldu. Onların özgüvenlerini geliştirmeleri açısından çok önemli bir karşılaşmaydı, bunu da yapabildiğimiz için memnunum” diye konuştu.

“YUSUF ERDOĞAN’I KORUMAK İSTEDİM”

Bursaspor’un attığı 2 golde de direkt olarak katkısı bulunan Yusuf Erdoğan’ın performansını da değerlendiren Le Guen, “Yusuf’un performansı tabii ki beni çok mutlu ediyor. İyi oyunculara ihtiyacımız var, Yusuf Erdoğan da onlardan bir tanesi. Eksikliğini hissetmiştik, bugün itibariyle kadroya geri dönmüş durumda. İlk 11 için rekabete geri dönecek, bundan ötürü çok memnunum. Maçı tamamlamasına ben izin vermedim, çünkü onu korumak istedim. Performansından dolayı çok memnunum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X