Le Guen’den uyarılar

Sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan Fransız teknik adam, oyuncularına Trabzonspor’u hedef gösterdi. 

Le Guen’den uyarılar

Fenerbahçe ve Adanaspor maçlarını geride bırakan Bursaspor’da, cumartesi günü oynanacak Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Dünü tek çalışmayla geçiren yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Paul Le Guen, antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Fransız teknik adamın futbolcuların Trabzonspor maçına konsantre olmalarını istediği belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının toplantı sonrası sık sık yardımcılarıyla konuştuğu gözlerden kaçmadı.

HOCA SIKINTIDA

Bir bölümü basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda Adanaspor maçında forma giyen isimler günü hafif bir idmanla tamamladı. Diğer isimler ise taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Teknik Direktör Paul Le Guen’in sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Trabzonspor maçında sahaya süreceği 11 konusunda bir sıkıntı olduğu bildirildi. Bilindiği gibi Aziz cezası, Kembo, Jorquera ve Agu sakatlıkları nedeniyle zorlu 90 dakikada oynamayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X