Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz’daki evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis intihar ihtimali üzerinde duruyor. İçişleri Bakanı Soylu, “Olayla ilgili çalışmalar sürüyor” açıklamasını yaptı.

Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz’daki evinde hayatını kaybetti.

38 yaşındaki Yavuz Yılmaz’ın evin temizlikçisi tarafından yatağında ölü bulunduğu belirtiliyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olaya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Soylu, “Olayla ilgili çalışmalar sürüyor. Yılmaz’ın amcalarıyla irtibat kurduk” dedi. 

eski-basbakan-mesut-yilmaz-in-oglu-yavuz-yilmaz-10354440_8978_o.jpg
 

Yılmaz’ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yavuz Yılmaz’ın ölümüne ilişkin intihar ihtimali üzerinde duruluyor. 
 

Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
 

Yavuz Yılmaz, nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmışlardı.

8539595.jpg
 

MESUT YILMAZ İSTANBUL’A GELİYOR
 

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın acı haberi aldıktan sonra hemen İstanbul’a gelmek için harekete geçtiği belirtildi. Acı haberi ABD’de alan eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın uçakta olduğu ifade edildi.
 

MECLİS’TE YILMAZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI VE TAZİYE MESAJLARI
 

Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ölüm haberi Meclis’te bütçe çalışmalarının yapıldığı sırada geldi. TBMM Başkan vekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile yerlerinden söz alan AK Parti, CHP, HDP ve MHP grup başkan vekilleri de başsağlığı dileklerini iletti.
 

Galatasaray’da Eski Yönetici Abdurrahim Albayrak ve Eski Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül de Beykoz’daki siteye taziye için gelen isimler arasındaydı.
 

BAHÇELİ’DEN TAZİYE MESAJI
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz’ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. 
 

Bahçeli, taziye mesajında, vefattan duyduğu büyük bir üzüntüyü ifade etti. 
 

Mehmet Yavuz Yılmaz’a Allah’tan rahmet dileyen Bahçeli, “Ailesinin acısını paylaşıyor, sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum” ifadesini kullandı. 

 

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin eski başbakanı Mesut Yılmaz’ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yılmaz, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Georgetown Üniversitesi’nde eğitim aldı. Yavuz Yılmaz bir dönem otel ve restoran işletmeciliği de yaptı. 
 

Yavuz Yılmaz bir dönem nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı.
 

Yavuz Yılmaz’ın 7 Haziran 2015’te yapılan seçimlerde CHP’den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştı. 
 

Yavuz Yılmaz’ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul’daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı. 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X