‘John adından söz ettirir’

Milli Takım’ın yıldızı, Bursaspor’un yeni transferini OLAY Spor’a anlattı. FC Nordsjaelland’dan takım arkadaşı olan Joshua John’dan övgüyle bahseden Emre Mor, ‘Bursaspor iyi bir transfer yaptı’ dedi.

‘John adından söz ettirir’

Futboluyla herkesi kendine hayran bırakan A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Emre Mor, Bursaspor’un yeni transferi Joshua John’u da öve öve bitiremedi… Genç yıldız, Bursaspor’un Hollandalı oyuncusu için OLAY Spor’a konuştu. Danimarka’nın FC Nordsjaelland takımında John ile birlikte forma giydiklerini belirten Emre Mor, “John, Nordsjaelland’dan takım arkadaşım. Birçok maçta birlikte oynadık. Çok kaliteli bir oyuncu. Aynı takımda onunla birlikte oynamak benim içinde büyük tecrübe oldu” dedi. 

İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ

Hollandalı yıldızın çok hareketli bir stile sahip olduğunun altını çizen Milli yıldız, “Bursapor’a transfer olduğunu duyunca çok şaşırdım. Danimarka’da geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koymuştu. Bu sezona da iyi başladı. Kendisini göstermesini açısından transfer olması lazımdı. Onun Türkiye’ye transfer olmasına sevindim. Çok süratli ve golcü biri. Bursaspor formasıyla yakın zamanda kendini gösterecektir. Bursaspor iyi transfer yaptı diyebilirim” diye konuştu. 

“YENİ BİR TAKIMIZ”

A Milli Takım’ın Dünya Kupası elemelerine iyi bir başlangıç yapacağına inandığını ifade eden Emre mor, şunları söyledi:

“Yeni bir takımız. Fatih hocamız birçok genç arkadaşı Milli Takım kadrosuna aldı. Herkes verilen şansı iyi kullanacaktır. Deplasmanda Hırvatistan ile oynayacağımız grubun ilk maçında kazanmak istiyoruz. Çünkü nasıl başlarsanız öyle gidiyor. Bu kez işi şansa bırakmamalıyız. Bunun bilince hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X