Mudanya’ya ilgi giderek artırıyor

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, ”Havası ve lokasyonu ile öne çıkan Mudanya’ya rağbet artarak devam ediyor” dedi.

Mudanya’ya ilgi giderek artırıyor

Mehmet Kurt, yaptığı açıklamada, önce, geçtiğimiz günlerde Bursa’da gerçekleştirilen ve Lik Yapı olarak kendilerinin de yerlerini aldıkları Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nı değerlendirdi. Organizasyonda Seyirtepe, Beştepe, Dikilitaş ve Lik City projelerini de görücüye çıkardıklarını belirten Kurt, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmayı başardıklarını kaydetti. Mehmet Kurt, ”Bursa ve Mudanya’nın önemli lokasyonlarında yer alan projelerimiz fuar süresince yatırımcılara tanıttık ve önemli iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladık” diye konuştu.

LİK YAPI’DAN İDDİALI PROJELER

Mehmet Kurt, ”Mudanya’nın en büyük ve en prestijli projesi” olarak tanımladığı 402 dairelik Seyirtepe Konakları’nın yanı sıra, Güzelyalı merkezde 24 daire ve 3 işyerinden oluşan Lik City, Mudanya Yeni mahallede 50 daireden oluşan Dikilitaş ilk etap ile concept bir proje olan 18 dairelik Mudanya Altıntaş’ta yer alan Beştepe Konakları’nı fuarda ilk kez müşteri ve yatırımcılarla buluşturduklarını anlattı. Mudanya’nın önemine işaret eden Mehmet Kurt, “Doktorların reçetelerine yazdıkları, temiz havası ve muhteşem lokasyonu ile öne çıkan Mudanya’ya rağbet artarak devam ediyor. Bu yıl da sektörün önemli oyuncusu olarak yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz, mevcut ve yeni projelere odaklandık, bu şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GÜVENİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Lik Yapı’nın inşaat kalitesinin yanında hızlı ve taahhüt edilen zamanda dairelerini sahiplerine teslimiyle sektörün ve tüketicilerinin güvenini kazanmış bir marka olduğunu ifade eden Mehmet Kurt, “Yeni projelerimizde de müşterilerimiz güvenini karşılıksız bırakmayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X