Namık Kemal’de ‘Bahar’ havası: 2-0

Yeşil siyahlılar rakibi Baharspor’u 2-0 yenerek liderlik mücadelesinde altın değerinde 3 puan kazandı.

Namık Kemal’de ‘Bahar’ havası: 2-0

Umut Kutluca

U16 Yaş Ligi’nde 12. hafta mücadelesinde Namık Kemalspor rakibi Baharspor’u 2-0 yenmeyi başardı. Atıcılar 2 Sahası’nda oynanan maçta puanını 25’e çıkarmayı başaran Namık Kemalspor gözünü Karapınarspor karşılaşmasına dikti. İlk yarıda üstün bir oyun sergileyen yeşil siyahlılar 34. dakikada Mehmet Çetin ile 1-0 öne geçti. İkinci yarıda beraberlik arayışına giren Baharspor 46. dakikada Murat Kurt ile girdiği pozisyonu değerlendiremedi. Maçın kontrolünü 50. dakikadan itibaren eline alan yeşil siyahlılar, 55. dakikada Enes Çalışkan maçın skorunu belirledi: 2-0. Aldığı bu mağlubiyet ile Baharspor ise 13 puanda kaldı.

SAHA: Atıcılar 2

HAKEMLER: Emre Tutay (**), Emre Tok (**), Hatem Yarar (**)

GOLLER: Dk.34 Mehmet, Dk.55 Enes (Namık Kemalspor)

NAMIK KEMALSPOR: Emre (**), Çağatay (***), Celil (**), Enes Güleçyüz (**), Oğuzhan (**), Enes Çalışkan (***), Batuhan (**), Mehmet (***), Eren (***), Tufan (**), Hamza (**)

BAHARSPOR: Serhat (**), Kaan (**), Şükrü (**), İsmet (**), Oğzuhan (**), Recep (**), Berat (**), Fuat (**), Murat (**), Levent (**), Hüseyin (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X