Ne de olsa Yıldırım

Altınsaban, Componenta, Arabayatağı ve Ertuğrulgazi Mesken elendi. Yıldırım Belediye Jimnastik bugün 2. Kademe’ye yükselmek için sahaya çıkacak.

Ne de olsa Yıldırım

U17 Yaş Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarında Bursa’yı temsil eden 5 takımdan 4’ü dün elenirken, bir tek Yıldırım Belediye Jimnastik Kulübü A Grubu lideri olarak finale yükseldi. Kütahya Tavşanlı grup merkezinde yer alan Yıldırım Belediye 3-0’lık Utaş Uşakspor galibiyetinin ardından dün de İstanbul Maltepe Belediye’yi penaltılarla 5-4 mağlup ederek grup lideri oldu. Bursa ekibi bugün saat 11.00’de İstanbul Gazi Mahallesi ile finalde karşılaşacak. Tavşanlı’daki diğer temsilcimiz Altınsaban ise Gazi Mahallesi’ne 1-0 kaybederek finali kaçırdı.

ŞAŞIRTTILAR

Düzce grup merkezinde final vizesi için sahaya çıkan Componentaspor Gebze Beylikdağı’na penaltılarla 4-3 kaybederek elendi. Bir diğer Bursa ekibi Ertuğrulgazi Meskenspor da Kocaeli Dilovası’na 4-0 mağlup olarak hüsran yaşadı. Eskişehir grup merkezindeki tek temsilcimiz Arabayatağıspor ise Bolu Elvanspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra dün de Yalova S. Doğuşspor ile 0-0’lık sonuçla yenişemeyince liderlik fırsatını teperek Bursa’ya döndü.

Kütahya Tavşanlı grup merkezinde mücadele eden Yıldırım Belediye Jimnastik Kulübü iki maçını da kazanarak bugün final oynamayı hak etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X