Öğrencilerden okuma ve temiz çevre etkinliği

Mudanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kitabın her yerde okunabileceği ve çevreyi temiz tutma farkındalığı yaratmak için etkinlik gerçekleştirdi.

Öğrencilerden okuma ve temiz çevre etkinliği

ÖMER BİLİK

 

İskele meydanında başlayan etkinlikte ellerindeki pankartlarla çevre temizliğinde bulunan öğrenciler her yerde kitap okunabileceğini göstermek için de deniz kenarında kitap okudular. Öğrenciler amaçlarının temiz çevre yaratmak ve her alanda kitap okunabileceğini anlatmak olduğunu ifade ettiler. 

Mudanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Ayşe Nur Türk, “Toplumda bir farkındalık yaratalım diye başlattığımız bu yürüyüşle ve kitap okumayla insanların ilgisini bu yöne çekmek istiyoruz.

Bilhassa kitap okumakta yer ve zaman önemli değil, örneğin yolculuk sırasında, açık havada ve kapalı mekanlarla evlerde kitap okunabilir. Buradan ayrıca temiz çevre ve sahil için de pankartlarımızla vatandaşlara mesaj vermek istiyoruz.

Buralara çöplerimizi atmayalım, toplayalım diye halkla bütünleşmek amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdik. İnanıyoruz ki, öğrencilerimizin bu çağrısına tüm halkımız destek verecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X