Öğrenciye tekme attığı öne sürülen öğretmenle ilgili yeni gelişme

Bursa’nın İznik ilçesinde bir ilkokulda bir öğrenciye tekme atarak hastanelik ettiği öne sürülen öğretmen tutuklandı.

Öğrenciye tekme attığı öne sürülen öğretmenle ilgili yeni gelişme

HAYRİ ŞEN – ABDULLAH TANIŞ

İznik’in Çiçekli köyü ilkokulu’nun 4. sınıf öğrencisi B.G. (10), göğsüne atıldığı öne sürülen tekme yüzünden hastanelik oldu. 

Babası tarafından önce İznik Devlet Hastanesi’ne götürülen B.G., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra evine gönderildi. Gece, mide bulantısı şikayetiyle tekrar hastaneye kaldırılan B.G., iç kanama şüphesiyle bu kez İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. B.G., burada ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyon sonunda çocuğun tedavisine Genel Cerrahi Servisi’nde başlandı. 

MÜFETTİŞ GÖNDERİLDİ

Bu arada, çocuğu hastanelik eden tekmenin ise okulun İngilizce Öğretmeni H.C.S. tarafından atıldığı öne sürüldü. İddia üzerine, Savcılık soruşturma başlatırken milli Eğitim Müdürlüğü de olayın aydınlatılması için müfettiş görevlendirdi. 

“ŞİKAYETÇİ OLDUK”

Çocuğun babası B.G., “Oğlum arkadaşıyla okul bahçesinde tartışırken, İngilizce öğretmeni göğsüne ayağının içiyle tekme atmış. Akşam oğlum ‘baba göğsüm yanıyor’ deyince tekrar acile götürdüm. Çocuğumun akciğerinin küçük bir yerinde yırtık varmış. İnegöl Devlet Hastanesi’nde  ameliyat yapıldı. Şikayetçi olduk’ dedi. 

TUTUKLANDI

H.C.S. İznik İlçe Jandarma Komutanlığı’nca, ‘kasten yaralama’ suçlamasıyla gözaltına alındı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen öğretmen H.C.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X