Olmak ya da olmamak! Seçim sizin beyler

Bursaspor, Trabzon’da kazandığı takdirde üst sıralar için ‘Ben de varım’ diyecek. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında büyük bir şok yaşayan yeşil beyazlılar, Karadeniz’de kritik bir 90 dakikaya çıkıyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde mücadele

Olmak ya da olmamak! Seçim sizin beyler

Spor Toto Süper Lig’de çıkış içersinde olan Bursaspor, bugün Trabzonspor’un konuğu olacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak olan bu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada Alper Ulusoy düdük çalacak. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında büyük bir şok yaşayan ve 1461 Trabzon’a elenen yeşil beyazlılar, son 3 haftada yakaladığı çıkışı Trabzonspor deplasmanında da sürdürerek üst sıralara doğru yaklaşmak istiyor. Bu zorlu mücadele öncesinde Bursaspor’da eksikler dikkat çekiyor. Sakatlığı süren Abdullahi Shehu bu maçta forma giymeyecek. 

SAKHO OYNAYACAK MI?

Henri Saivet’nin durumu belirsizliğini korurken, kafileyle birlikte Trabzon’a giden Diafra Sakho’yla ilgili kesin karar maç saatinde verilecek. Teknik Direktör Samet Aybaba bu iki oyuncunun durumuna göre 11’i şekillendirmeye çalışırken, savunma bloğunda herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı ve Mustafa Akbaş dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Anthony Nwakaeme’nin ise Teknik Direktör Ünal Karaman tarafından maç kadrosuna alınması bekleniyor

Sadece 2 kez kazandık

Bursaspor ile Trabzonspor, Süper Lig tarihinde daha önce 84 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar, rakibi karşısında oldukça zorlanırken bu mücadelelerin yalnızca 12’sini kazanabildi. 29 maç berabere sonuçlanırken Timsah 43 mücadeleden de mağlubiyetle ayrıldı. Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında da 42 maçta yalnızca 2 kez kazanabildi. 27 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 13 kez de rakibiyle puanları paylaştı. 

Bir ilki yaşayalım

Bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda zorlanan Bursaspor, henüz dış sahada kazanamadı. 5 maçlık deplasman grafiğinde yeşil beyazlıların 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldığı görülüyor. Buna karşın Trabzonspor ise evinde güçlü bir profil çiziyor. Bordo mavili ekip, evinde oynadığı son 6 maçta yalnızca 1 kez mağlup oldu. Karadeniz temsilcisi, bunların 4’ünü kazanırken birinde ise berabere kaldı. 
 
Biz defansa onlar hücuma güveniyor

Bugünkü karşılaşma aynı zamanda ligin en fazla gol atan ve en az kalesinde gol gören ekiplerinden biri olan iki takımı da karşı karşıya getirecek. Bursaspor 10 haftada kalesinde yalnızca 8 gol görürken, Medipol Başakşehir’in ardından bu alanda kalesini en iyi koruyan ikinci takım konumunda. Aynı şekilde Timsah, kalesinde en az isabetli şut gören ikinci ekip. Trabzonspor ise yüzde 18.2 ile pozisyonlarını gole çevirme oranı en yüksek olan takım. 18 gol kaydeden bordo mavililer, güçlü hücum hattıyla ön plana çıkıyor.

Alper Ulusoy Timsah’a yarıyor

Alper Ulusoy yönetiminde 5 maça çıkan Bursaspor, 4 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. FIFA kokartlı hakem Alper Ulusoy’la 8 maça çıkan Trabzonspor ise 3 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. 

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Trabzonspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

MAÇ TABLO

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Mehmet Cem Satman, Ahmet Narin

EKSİKLER: Mustafa Akbaş, Yusuf Yazıcı

EKSİKLER: Shehu, Stancu, Kembo, Yusuf, Furkan

BİLETLER: Bursaspor taraftarı 25 TL. 
 

 TRABZONSPOR 
1 Onur Kıvrak
47 Pereira
5 Hosseini
15 Zargo Toure
77 Filip Novak
20 Onazi
8 Jose Sosa
10 Olcay Şahan
61 Abdulkadir Ömür
17 Burak Yılmaz
7 Hugo Rodallega
 

 BURSASPOR 

30 Okan Kocuk 
4 Ertuğrul Ersoy 
21 Aurelien Chedjou 
26 Barış Yardımcı 
48 Umut Meraş 
8 Stephane Badji 
35 Aytaç Kara 
55 Tunay Torun 
77 Burak Kapacak
14 Latovlevici
67 Diafra Sakho

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X