Omeruo mu Nielsen mi?

Bursaspor Titi’nin boşluğunu iki isimden birisiyle dolduracak.

Omeruo mu Nielsen mi?

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ilk tercihi Kenneth Omeruo. Bonservisi Chelsea’da olan oyuncuyla temaslar sıklaştı. Olmaması durumunda rota Malmö forması giyen Lasse Nielsen’e çevrilecek. 

Hazırlık maçında Ankaragücü’ne 2-0 mağlup olan Bursaspor’da moraller bozuk. Yaklaşan lig öncesi takımın performansı camiayı endişeye sevkederken, tüm gözler yapılacak takviyelere çevrildi.

Geçen sezon takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Titi’yi Göztepe’ye gönderen Bursaspor’da stoper mevkisine kimin geleceği de merak ediliyor. Gündem de Kenneth Omeruo ve Lasse Nielsen var. 

KİRALIK OLUR

Bonservisi Chelsea’de olan Omeruo, Süper Lig’de 2 dönem Kasımpaşaspor ve Alanyaspor formaları giydi. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ilk tercihi olan 25 yaşındaki oyuncu için İngiliz kulübüyle temaslar hızlandı. Daha önce oyuncuyu kiralık olarak göndermeye sıcak bakmayan Chelsea’nin bu konudaki tavrını değiştirebileceği belirtildi. 

NİELSEN SICAK BAKIYOR

İsveç’in Malmö kulübünde forma giyen Lasse Nielsen’de alternatifler arasında. Omeruo olmaması durumunda yeşil beyazlılar, 30 yaşındaki oyuncuya yönelecek. 

Nielsen, bu sezon takımının Şampiyonlar Ligi ön elemesinde çıktığı 4 maçta da görev yaptı. Danimarka Milli Takımı’nın formasını da bir kez terleten Nielsen’in Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X