Önerilmediği kulüp kalmadı

Daha önce Bursaspor, Sivasspor, Göztepe ve Kayserispor’a sunulan Moussa Sow için menajerler şimdi de Beşiktaş’ın kapısını çaldı.

Önerilmediği kulüp kalmadı

Görünen o ki ara transfer döneminde adından en çok söz ettirecek futbolcu Moussa Sow olacak. Bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve performansıyla yıldız isimler arasına giren 32 yaşındaki oyuncu, Süper Lig’e dönmeyi oldukça niyetli. Al-Ahli Dubai’de mutsuz olduğu için ayrılmayı düşünen Sow için menajerler adeta Süper Lig kulüplerin kapısını aşındırıyor.

4 MİLYON EURO KAZANIYOR

Bursaspor’a da önerilen Senegalli futbolcu aynı zamanda Sivasspor, Göztepe ve Kayserispor’a da tavsiye edilmişti. Menajerlerin son olarak Beşiktaş’ın kapısını çaldığı belirtildi. Katar’da yıllık 4 milyon Euro kazanan deneyimli forvetin hangi takıma gideceği büyük merak konusu oldu. Bursaspor’da Teknik Direktör Paul Le Guen ise Sow için araştırma yapacağını belirtip, bu transfer için acele edilmemesini istemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X