Orhan Holding’ten Yenişehir’e destek

7 bin 222 metrekare arsa üzerine inşa edilecek ‘Yenişehir Belediyesi Matay Spor Tesisi’ adı verilecek tesis için 2 milyon liralık bağış yaptılar.

Orhan Holding’ten Yenişehir’e destek

GÜRHAN ADANA  
  
Orhan Holding A.Ş., Yenişehir Belediyesi’nin Kurtuluş Mahallesi’ne kazandırmayı planladığı spor kompleksine toplam 2 milyon TL’lik bağış yapacak. Belediye Meclis toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan bağış konusu oy birliğiyle kabul edildi. 

İnşa edilecek tesisin adı Yenişehir Belediyesi Matay Spor Tesisi olarak belirlendi. Orhan Hoding’in ilçedeki eğitime olduğu kadar spora da ciddi desteğinin söz konusu olduğunu belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Gelecek yıl mart ayında başlayacak 250’şer bin TL’lik bağış ödemeleri 8 ay sonra 2 milyon TL’ye ulaşacak” dedi. 

TESİSTE HERŞEY VAR

Çelik, diğer hayırsever işadamlarının katkılarını beklediklerini belirterek, tesisle ilgili şu bilgileri verdi: 

‘7 bin 222 metrekare arsa üzerine bin 250 metrekarelik iki katlı bina inşa edilecek. Bu alanda kapalı halı saha, açık basketbol sahası, fitness salonu, çocuk oyun alanı, idari birimler, Gençlik Merkezi Toplantı Salonu, kurs ve etkinlikler salonları bulunacak. Ayrıca 3 bin metrekare yeşil alan, 1700 metrekare de otopark yer alacak. Bu tür yatırımlarla spor yapma imkânlarını sporseverlerimizin ayağına kadar götürmeyi amaçlıyoruz.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X