Osmangazi’de güç birliği

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı olarak büyük bir zafere imza atacaklarını belirterek, “Bu gönül birlikteliği sonuna kadar devam edecek” dedi.   

Osmangazi’de güç birliği

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Mustafa Dündar, Bursa Ülküm Eğitim Vakfı’nda ülkücü hareketin kanaat önderleriyle bir araya geldi. ÜLKEV Mütevelli Heyeti Başkanı Tevfik Topçu ve MHP’lilerin büyük ilgisiyle karşılanan Dündar, seçim çalışmaları hakkında vakıf yönetici ve üyelerine bilgiler verdi.

Cumhur İttifakı’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ortaya çıktığına dikkat çeken Dündar, “Bu gönül birlikteliğini sonuna kadar sürdüreceğiz ve hep birlikte zafere taşıyacağız. Algı operasyonlarını birlik içerisinde aşacağız. Liderlerimizin talimatları doğrultusunda hep birlikte çalışacağız. Çünkü, bu birliktelik bir çıkar birlikteliği değil. Bu birliktelik, pazara kadar değil, mezara kadar. 31 Mart’ta hep birlikte Osmangazi’nin burçlarına bayrağı dikeceğiz. 

“HERKESTEN DESTEK ALACAĞIZ”… 

Ülküm Eğitim Vakfı’nın gençlere yönelik eğitim projelerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Dündar, “Osmangazi’de 10 yılda hayata geçirdiğimiz eserler Bursa’ya değer kattı. Biz Osmangazi Belediyesi olarak parti ayırımı yapmadan herkese hizmet götürdük. Bu nedenle herkesten destek alacağımıza eminim” diye konuştu. 

“DÜNDAR’IN YANINDAYIZ” …

Etkinlikte konuşan Ülküm Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Tevfik Topçu da, Dündar’a öncelikle Osmangazi’deki bir caddeye merhum Alparslan Türkeş’in adının verilmesinden dolayı teşekkür etti. 31 Mart seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu vurgulayan Topçu, “Ülkemizin son yıllarda yaşadığı saldırılar ortada. Bu yüzden adına beka dedik. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla beraber ortaya çıkan bir Cumhur İttifakı’na sahibiz. Bunu sonuna kadar müdafaa etmek ve başarılı kılmak için hepimiz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Başkanımız Mustafa Dündar’ın da her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Ülkücü hareket olarak sadece oy vermeyeceğiz, oy da isteyeceğiz. Hep birlikte Cumhur İttifakı adaylarımızı zafere ulaştıracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X