Özlüce’de ‘transfer’ zirvesi

Başkan Ali Ay, Özlüce’de Teknik Direktör Paul Le Guen’le bir araya geldi, transferi masaya yatırdı.

Özlüce’de ‘transfer’ zirvesi

Emanuel Badu’nun istenileni verememesi sonrası yeşil beyazlılar, 8 numaraya oyuncu bakmaya karar verdi. Fransız teknik adam ‘takviye istemeyeceğim’ dedi fakat transfere yeşil ışık yaktı. 

Gençlerbirliği ve Başakşehir maçlarının izlerini silmeye çalışan Bursaspor’da rota yeniden transfere döndü. Özellikle 3-0 sona eren Başakşehir mücadelesindeki görüntüden oldukça rahatsız olan Başkan Ali Ay, dün Özlüce Tesislerinde Teknik Direktör Paul Le Guen’le bir araya geldi. Başkan Ay’ın Fransız teknik adamla ilk olarak takımın son durumunu masaya yatırdığı ardından takviye konusunu gündeme getirdiği belirtildi. 

ŞİKAYETLERİNİ İLETTİ

Başkan Ay’ın tecrübeli çalıştırıcıdan oyuncuların son durumuyla ilgili bilgiler aldığı da belirtildi. Özellikle 8 numarada forma giyen Emanuel Badu’nun formundan memnun olmayan Ali Ay’ın bu konudaki şikayetini ilettiği bildirildi. İkili arasındaki görüşmeden orta sahaya takviye konusunda fikir birliği çıktı. 8 numaraya iyi bir oyuncu transfer etme kararı olan yeşil beyazlılar’da arayışlar hız kazandı. 

FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Bilindiği gibi Teknik Direktör Paul Le Guen, Başakşehir maçı sonrası bazı futbolcularının durumundan rahatsızlığını dile getirmiş fakat transfer istemeyeceğini belirtmişti. Kararından dönen deneyimli çalıştırıcının böyle bir ifade kullanmasının ana nedeni olarak kulübün içinde bulunduğu zor durum olarak gösterildi. Bursaspor’da  Alanyaspor maçı sonrası bu bölge için de somut adımlar atılması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X