Raketler kapıştı

54 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda kürsü sahiplerini buldu. BUSKİ Masa Tenisi Salonu’nda iki gün süren Yıldızlar-Büyükler Masa Tenisi İl Birinciliği’nde büyük heyecan yaşandı

Raketler kapıştı

Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yıldızlar Büyükler Masa Tenisi İl Birinciliği büyük heyecana sahne oldu. BUSKİ Acemler Masa Tenisi Salonu’nda iki gün süren organizasyonda büyük kadınlarda Simay Kulakçeken, erkeklerde Hakan Erbay, yıldız kızlarda Bengisu Konuk, erkeklerde Polat Yüce birinci olmayı başardı. Organizasyonun ilk gününde grup müsabakaları yapılırken, ikinci gün, eleme maçlarının ardından kürsü sahiplerini buldu.

54 SPORCU KATILDI

Büyük heyecanın yaşandığı İl Birinciliği’nde yıldız kızlarda 14, erkeklerde 18, büyük kadınlarda 8 ve erkeklerde 34 olmak üzere toplam 54 sporcu mücadele etti. BUSKİ Masa Tenisi Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Simay Kulakçeken’in birinci olduğu büyük kadınlarda Meltem Balaban ikinci, Ayşen Barış üçüncü ve Büşra Yıldız da dördüncü sırada yer aldı. Hakan Erbay’ın birincilik kürsüsüne çıktığı büyük erkeklerde ise Tuncay Temiz ikinci, Aykut Pınar üçüncü ve Mehmet Şen de dördüncü oldu.

VİZEYİ KAPTILAR

Yıldız kızlarda ise Bengisu Konuk’un ardından Seda Aslan ikinci, Selenay Yılmaz üçüncü ve Özlem Aşçı da dördüncülüğü elde etti. Polat Yüce’nin birinci olduğu yıldız erkeklerde Emir Berk Akkayalık ikinci, Onur Oral üçüncü sırada yer alırken, Demirkaan Semizel de dördüncü olmayı başardı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular madalya alırken, kürsüye çıkan raketler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandı.

Müsabakalar sonunda büyük kadınlarda dereceye giren sporculara madalyalarını Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güney verdi.

Büyük erkeklerde ilk 4’te yer alan sporcular madalyalarını Masa Tenisi İl Temsilcisi Fehim Ferik’ten aldılar.

BUSKİ Acemler Masa Tenisi Salonu’nda 2 gün süren organizasyonda sporcular dereceye girebilmek için büyük efor sarfettiler.

İki gün süren İl Birinciliği’nde yıldız kızlarda 14, erkeklerde 18, büyük kadınlarda 8 ve erkeklerde 34 olmak üzere toplam 54 sporcu mücadele etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X