Shehu Bursa’ya ayak bastı

İki kulüp arasındaki FİFA nezdindeki yazışmalar biterken, tecrübeli futbolcunun bugün antrenmana çıkması bekleniyor.

Shehu Bursa’ya ayak bastı

Moussa Sow ve Grozav’ı renklerine katan Bursaspor ara transferde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil beyazlılar daha önce anlaşmaya vardığı Güney Kıbrıs Ligi takımlarından Anorthosis’te forma giyen Abdullahi Shehu’yu da renklerine kattı.Bursaspor’un 2,5 yıllık anlaşmaya vardığı  Nijeryalı oyuncu dün öğle saatlerinde Bursa’ya geldi. Asıl mevkisi orta saha olan 24 yaşındaki Shesu’nun çok yönlü olması nedeniyle tercih edildiği öğrenildi. Bursaspor, bu oyuncu için kulübüne 200 bin Euro’luk bonservis ücretini taksitler halinde ödeyecek.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

16 kez Nijerya Milli Takımının formasını giyen tecrübeli futbolcuya yeşil beyazlılar  yarım sezon için  200 bin Euro, bir sezon için ise 400 bin Euro ödeyecek. Teknik Direktör Paul Le Guen’in bizzat istediği Abdullahi Shehu’nun önceki gelişinde sağlık kontrolünden geçirildiği iki kulübün FİFA internet sitesi üzerinden yapacağı anlaşmanın ardından tecrübeli futbolcunun bugün takımla birlikte ilk çalışmasına çıkacağı öğrenildi. Shehu için öğle saatlerinde bir imza töreni yapılması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X