Sıkıntılı dönem geçici

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin sıkıntılı döneminin geçici olduğuna inandıklarını, önlerinin açık olduğunu söyledi.

Sıkıntılı dönem geçici

Hisarcıklıoğlu, dün Samsun’da gerçekleştirilen ‘Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme’ toplantısında yaptığı konuşmada, ”Aslında bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu sıkıntılı dönemde tarihimizde ilk defa Türkiye Bankalar Birliği ve Türk özel sektörü bir arada, Anadolu’nun dertlerini ve sıkıntılarını öğrenmek üzere birlikte hareket ediyor. Bu sıkıntılı ortamlarda biz biliyoruz ki ikimiz de aynı gemideyiz ve ikimizin de birbirinden farkı yok.

Bizim sıkıntımız onların sıkıntısı, onların sıkıntısı bizim sıkıntımız” ifadelerini kullandı. Sıkıntılı dönemin geçici olduğuna inandıklarını dile getiren Hisarcıklıoğlu, ”Önümüz açık, son 25 yıla baktığımız zaman bunun gibi birçok sıkıntı geldi, geçti ve daha da güçlü çıktık. Bundan da güçlü çıkacağız, umudumuz var” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X