‘Sporda birlikte ilerleyeceğiz’

Slovenya’da düzenlenen Karma Ekonomik Komisyon toplantısına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tesisleşmede devrim niteliğinde adımlar attıklarını söyledi.

‘Sporda birlikte ilerleyeceğiz’

Türkiye-Slovenya Karma Ekonomik Komisyon 8. Dönem Toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Miroslav Cerar eş başkanlığında Slovenya’da düzenlendi. İki ülke arasında; ticari, enerji, ulaştırma, çevre ve şehircilik, kültür, turizm, bilim, sanayi ve teknoloji, gençlik ve spor ve sağlık alanlarında işbirliği protokolü imzalandı. Bakan Kasapoğlu, Türkiye’de sportif tesisleşme anlamında, devrim niteliğinde bir atılım gerçekleştirdiklerini kaydederek ‘Sporu ülkemizin her noktasına yayma vizyonu çerçevesinde, 37 adet yeni stadyum, bunun yanı sıra yüzme havuzlarından, tenis kortlarına kadar birçok spor tesisi inşa ettik. Bu imkan ve projeleri yerinde ve zamanında kullanarak işbirliğimizi daha da ileriye taşımak istiyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X