Taban: Sosyal donatı alanlarının sayısı artacak

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçenin her yerinde sosyal donatı alanlarının sayısını arttıracaklarını söyledi.

Taban: Sosyal donatı alanlarının sayısı artacak

İnegöl Belediyesi tarafından Kurşunlu Mahallesi’ne çocuk oyun alanı kazandırılıyor. Yenibağlar Sokak’ta Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, şehrin dört bir tarafında sosyal donatı alanlarının sayılarını artıracaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Alper Taban, “Vatandaşımızı daha mutlu edebilmek için önceliklerimiz neler olabilir onları düşünüyoruz.

Bu sadece kurşunlu bazında değil, İnegöl’de mahalle mahalle ve diğer kırsal mahallelerimizde tamamıyla tek amacımız vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmek.

İnsanlarımızın eksiklerini, ihtiyaçlarını gidermek ve bunları yaparken de mevcut imkanları değerlendirerek ona göre adımlar atmayı planlıyoruz. Sonrasında parklar, yeşil alanlar, donatı alanları gibi hizmetleri sıraya koyarak ve önceliklendirerek, nüfus yoğunluklarına bakarak bunları bir bir çözmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

PROJENİN İÇERİĞİ…

Belediye Başkanı Alper Taban, “Çocuk oyun alanı olarak hazırlanan projemizin alanı 630 metrekaredir. Proje uygulama alanında 390 metrekarelik çocuk oyun alanı, 18 metrekarelik ağaçlık alan ve 222 metrekarelik sert zemin bulunacak. Bitkilendirme çalışmasında ise çınar, akçaağaç ve akasya bitkilerine yer verilecektir.

Sert zemin oturma-dinlenme ve tretuvar uygulaması için kırmızı, siyah ve gri renklerde parke taş uygulamasına yer verilmektedir. Çocuk oyun alanına kum zemin yapılacaktır. Alanın çevresine renkli panel çit uygulaması yapılarak alan sınırlandırılacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X