Timsah lider dinlemedi: 90-79

Güçlü rakibi karşısında müthiş bir performans sergileyen yeşil beyazlılar, muhteşem bir zafere imza attı. Bursaspor Durmazlar, evinde namağlup lider Türk Telekom’u farklı mağlup ederken, rakibine ilk yenilgisini tattırdı.

Timsah lider dinlemedi: 90-79

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursaspor Durmazlar, evinde yenilgisiz lider Türk Telekom’u 90-79 mağlup etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya oldukça istekli başlayan yeşil beyazlılar, 7.30’da 19-10 üstünlüğü yakalarken, ilkyarıyı 24-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de farkı koruyan Potanın Timsahları, 17’de skoru 42-32’ye getirirken, ikinci yarıya da 50-41 önde girmeyi bildi.

NEFES KESTİ

İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapan Bursaspor Durmazlar, karşılaşmanın üçüncü periyodu 66-61 önde tamamladı. Karşılaşmanın son periyodu büyük heyecana sahne oldu. Dördüncü çeyreğin başında hücumda aksayan yeşil beyazlılar, 34’te 71-69 geriye düşmesine karşın oyundan kopmadı. Bulduğu üst üste basketlerle tekrar üstünlüğü yakalayan Potanın Timsahları, karşılaşmadan 90-79 galip ayrılarak rakibine ilk yenilgisini tattırdı ve 14. maçında 9. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X