Timsah’ın keyfi yerinde 3-1

Yeşil beyazlılar, üstün bir oyun sergilediği karşılaşmada galibiyete uzanmayı bildi. Bursaspor Yüksekoba, Gümüşhane Gençlerbirliği’ni tek set vererek geçerken, ligdeki 12. maçında 11. galibiyetini elde etti.

Timsah’ın keyfi yerinde 3-1

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Bursaspor Yüksekoba, evinde Gümüşhane Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup etti. Ligde bu sezon başarılı bir grafik sergileyen ve tek yenilgisi bulunan yeşil beyazlılar, rakibi karşısında zorlanmadı. File önünde üstün olduğu ilk seti 25-12 alan Bursaspor, ikinci sette de etkili bloklarıyla rakibine kolay hücum şansı tanımadı. Bu sette de rakibine 25-16 üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar, üçüncü sette basit hatalar yapınca rakibinin üstünlüğünü önleyemedi.

ŞANS TANIMADI

Müsabakanın üçüncü setinde rakibinin 25-22’lik üstünlüğüne engel olamayan Filenin Timsahları, dördüncü sette file önündeki etkinliğini artırdı. Etkili bloklarıyla da rakibine kolay hücum şansı tanımayan Bursaspor Yüksekoba, bu seti de 25-21 alarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Yeşil beyazlılar, bu sonuçlar 12. maçında 11. galibiyetini elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X