Ulaşıma yeni düzen geliyor  

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı oturumunda Özel Halk Otobüsleriyle ilgili bir madde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın taşımasıyla ilgili kaliteli bir sistem oluşması gerektiğine değindi.

Ulaşıma yeni düzen geliyor  

SEYİT GÜNDOĞAN 

Bursa’da kentin batısında özel halk otobüslerinin uygulamalarıyla, doğu hattında da 758 civarı mavi minibüsün var olduğunu hatırlatan Aktaş, ulaşımda tek elden koordine edilen bir sistem oluşturmak istediklerini vurguladı. 
“Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok” diyen Başkan Aktaş, 25-30 yıldır Bursa’da ulaşımda sorunun artarak devam ettiğini, mağdur olanların yanı sıra mağdur gibi görünenlerin de olduğunu, bu nedenle de tespit ve denetimlerin doğru yapılması gerektiğini kaydetti.

3 BİN 681 BAŞVURU YAPILDI

Mecliste, taşeron işçilerin kadroya geçişi konusuna açıklık getiren Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nde başvuruların alındığını söyledi. Valilik ve belediye başkanları düzeyinde ülke genelinde bir toplantı gerçekleştiğini ve merak edilen soruların cevaplandığını anlatan Başkan Aktaş, Bursa’daki durumu ifade ederek, “İşin bir sınav aşaması da var, Nisan ayına kadar devam eden süreç olacak. Dilekçe veren herkesten dilekçe aldık” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz da Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde 3 bin 681 başvurunun kabul edildiğini, komisyonun konuyla ilgili çalışacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X