Ulubatlı Anadolu sonradan açıldı 4-2

Kırmızı beyazı okul, Nilüfer Özel Şahinkaya Anadolu ve Fen Lisesi’ni 2-0 geriye düştüğü maçta mağlup etti.

Ulubatlı Anadolu sonradan açıldı 4-2

Umut Kutluca

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Genç Erkekler Futsal Ligi’nde Yıldırım Ulubatlı Anadolu Lisesi, Nilüfer Özel Şahinkaya Anadolu ve Fen Lisesi’ni 4-2 mağlup etti. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada 2-0 geriden gelip maçı kazanan kırmızı beyazlı ekip büyük sevinç yaşadı. Maça atak başlayan pembe sihalı ekip 5. ve 9. dakikalarda Arda Çağlayan’ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ulubatlı 14. dakikada Yasin Öztürk ile farkı 1’e düşürdü: 2-1.

SÖKTÜ ALDI

İkinci yarıda oyun kontrolünü eline alan ve daha istekli olan taraf Yıldırım Ulubatlı Anadolu Lisesi oldu. 25. dakikada Yasi Öztürk, 28. dakikada Bekircan Ergül, 29. dakikada ise Emre Eken ile maçı söktü aldı: 4-2. Ligde çıktığı ikinci maçında ilk galibiyetini alan kırmızı beyazlı ekip, 3 puan sevinci yaşadı.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Onur Elçin (***), Metin Hacıoğlu (***)

GOLLER: Dk.14-25 Yasin, Dk.28 Bekircan, Dk.29 Emre (Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi), Dk.5-9 Arda (Özel Şahinkaya Anadolu ve Fen Lisesi)

ULUBATLI ANADOLU LİSESİ: Selim (***), Yasin (***), Bekircan (***), Emre (***), Gökdeniz (***)

ŞAHİNKAYA ANADOLU VE FEN: Ahmet (**), Eren (**), Arda (***), Burak (**), Ekin (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X