Ünlü oyuncu nişanlısını bu hale getirdi!

Spiker Zeynep Tandoğan nikâh masasına oturmak için gün saydığı oyuncu Hazım Körmükçü’yü kendisini dövdüğü gerekçesiyle polise şikayet etti.

Ünlü oyuncu nişanlısını bu hale getirdi!

Hazım Körmükçü, 14 yıldır evli olduğu şarkıcı Hilal Özdemir’den ayrıldıktan sonra 2016 yılında Zeynep Tandoğan’la ilişki yaşamaya başladı.

Çift, 30 Mayıs’ta nikâh masasına oturacaktı ancak şahitleri Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin kongresi nedeniyle törene katılamayacağı için nikâhı ileri bir tarihe erteledi.

Yeni tarih için gün sayan ikili dün şiddet haberleriyle gündeme geldi!

Zeynep Tandoğan’la tartışan oyuncu nişanlısına şiddet uyguladı. Kanlar içinde kalan spiker, polisi arayarak şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polisler sorgu için Hazım Körmükçü’yü karakola götürdü.

Zeynep Tandoğan da önce hastaneye giderek darp raporu aldı ardından karakolda şikayetini yeniden dile getirdi. 

5b1d1d0066a97c43510e6a4d.jpeg
 

”GERİ DÖNÜŞ YOK”

Konuyla ilgili Hürriyet’e konuşan Zeynep Tandoğan, ”Hazım TRT ile bir iş için anlaştı ve İzmir’e yerleşmeye karar verdi. Ve bunları yaparken bana bir şey sormadı. Tartışma bu nedenle çıktı ve beni bu hale getirdi. Biz tanıştığımız zaman Hazım maddi manevi bitik durumdaydı. Ona manevi ve maddi anlamda destek sağladım. Benim sayemde ayağa kalktı” dedi.

Artık ilişkilerinde geri dönüş olmadığını da belirten Zeynep Tandoğan, ”Benim için telafi edilemeyecek bir yara. Delikanlıysa, adamsa evden çıkıp gitseydi, bunu yapmaya hakkı yoktu. Nikah yapıp eylül ayında da düğün yapacaktık. Bu olaydan sonra geri dönüş yok artık. Ne nikah, ne düğün bitmiştir” diye konuştu.
 

”DAHA ÖNCE DE VURDU”

Hazım Körmükçü’nün daha önce de birkaç kez kendisini tartakladığını söyleyen Zeynep Tandoğan, ”Sonra kapılarda yattı yalvardı, ‘yapmayacağım’ dedi. Ben de affettim.Eski eşi Hilal Özdemir’le tartışmalarının içine de beni çektiler. Evliliklerinin bitmesinde suçlu gösterildim. Hilal Özdemir’e hakkımda sosyal medya yaptığı açıklamalar nedeniyle dava açtım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. Bir senedir ikisi de bana kabir azabı çektirdiler” dedi.
 

ZEYNEP TANDOĞAN INSTAGRAM HESABINDAN DA AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMAYI YAPTI:

rt.jpeg

ESKİ EŞ: ETME BULMA DÜNYASI…

wer.jpeg

Eski eş Hilal Özdemir iki çocuğunun babası Hazım Körmükçü’ye dava açmıştı. Hilal Özdemir, Hazım Körmükçü’nün kendisine yaklaşmaması için koruma kararı çıkartırmıştı. Hilal Özdemir bu haberlerin ardından sosyal medya hesabından bu mesajı paylaştı: ”#kadınaşiddetehayır. Kadına şiddet asla tasvip edebileceğim bir şey değil.. Kimse kimsenin acısıyla nispet yapmamalıydı..Etme bulma dünyası bu dünya… ALLAH ISLAH ETSİN…”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X