‘Utanılacak bir durum yok’

Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyete üzülen oyuncularına moral vermeye çalışan Fransız teknik adam, ‘Ben güçlü adamlar istiyorum. Siz savaştığınız sürece, ben sizin yanınızda olurum. Hepimiz insanız ve hatalar yapabiliriz. Önemli olan ders çıkarmak’ d

‘Utanılacak bir durum yok’
ERKAN SAĞLIK
 
Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup olan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında salı günü sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
 
Teknik Direktör Paul Le Guen, neşesiz olduğu gözlenen oyuncularını sabahki çalışma öncesi yanına toplayarak, moral vermeye çalıştı. ‘Başınız öne eğilmesin’ diye sözlerine başlayan Fransız Teknik Adam şunları söyledi:
 
Mücadeleden memnunum
 
‘Sizlerle gurur duyuyorum. Disiplinli oynadınız. Maçı tekrar izledim. Pes etmediniz. Ben güçlü adamlar istiyorum. Siz savaştığınız sürece ben sizin yanınızda olurum. Hepimiz insanız ve hatalar yapabiliriz. Önemli olan ders çıkarmak. Fenerbahçe karşılaşmasından çıkarmamız gereken dersler var. Mücadelenizden memnunum. Ne olursa olsan başınızı kaldırın lütfen. Önümüzde bu maçı telafi edeceğimiz karşılaşmalar var. Ortada utanılacak bir durum yok.’
 
Sen üzülme Ekong
 
Penaltı pozisyonunda Soldado’ya temasta bulunan Ekong’a da seslenen Paul Le Guen, ‘Ekong sen üzülme. İyi bir oyuncusun. Herkes hata yapar. Normal, futbolda bunlar var. Fenerbahçe karşılaşmasında beni üzen tek konu, Barış’ın oyundan çıkınca soyunma odasına gitmesi oldu. Ne olursa olsun birbirimizden kaçmamalıyız, gözlerimizin içine bakabilmeliyiz. Yusuf ve Furkan size önümüzdeki süreçte sakatlıklar ve cezalar nedeniyle ihtiyacım olacak kendinizi hazırlayın’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X