Vakıfköy’e bilim geldi

Gençlik Geliştirme Proje Bilim Kurulu toplantısına Başkan Ali Ay da katıldı. 

Vakıfköy’e bilim geldi

Bursaspor Gençlik Geliştirme Proje Bilim Kurulu, dün Vakıfköy’deydi… Toplantıya Başkan Ali Ay, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş’ın yanı sıra Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanı Doç.Dr. Süleyman Şahin, Gençlik Geliştirme Kurulu Üyesi Serhat Arı, Rıdvan Özkan ile Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Ümit Şengül de katıldı. Dr. Korkut Ulucan, Prof. Dr. Bedrettin Akova, Prof. Dr. Mehmet Doğan, Prof Dr. Bilge Doruk ve Dr.Salih Hafızoğlu, hazırladıkları sunumları paylaştılar.

Altyapı önemli

Altyapının daha iyi olması için önemli işler yaptıklarını belirten Başkan Ay, ‘Öncelikle çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Böyle bir çalışma yaptıkları için hocalarımıza ve emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum. Altyapı bizim için çok önemli. Bildiğiniz gibi son Alanyaspor maçımızın ilk 11’inde 7 yerli oyuncumuz, 21 kişilik kadromuzda ise altyapımızdan yetişen 8 futbolcumuz vardı. Biz (bu sayıları nasıl arttırırız) diye düşünüyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X