Vali Küçük’ten 23 Nisan mesajı

Vali İzzetin Küçük, yayınladığı 23 Nisan mesajında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımız olduğunu söyledi.

Vali Küçük’ten 23 Nisan mesajı

Vali Küçük, Bu anlamlı günde millet iradesinin kalbinin attığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümünü kutlamanın heyecanını, gurur ve coşkusunu, milletçe, hep birlikte yaşadıklarını vurguladı. 

Küçük, 23 Nisan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“TBMM’nin kuruluş günü Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. Ulusal egemenlik, tasada ve kıvançta, her şeyini paylaşma kararlılığında olan ulusların, geleceklerini belirleme ve biçimlendirme hakkının en güzel ve en çağdaş ifadesidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi işte bu Ulusal Egemenlik idealine dayanmaktadır. TBMM, bu idealin gerçekleştiği, kurtuluşumuzun ve kuruluşumuzun ocağıdır. İnanıyoruz ki bu ocak tütmeye devam ettikçe bu ülke var olacaktır. Bu duygularla; TBMM’nin açılışının 98. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X