Vatan Partisi’nin Bursa adaylarını Perinçek açıklayacak

Vatan Partisi İl Başkanı Hacı Bektaş Aykut, Vatan Partisi’nin Bursa’da Büyükşehir ve 17 ilçede kendi adaylarıyla seçime girdiğini söyledi.

Vatan Partisi’nin Bursa adaylarını Perinçek açıklayacak

Aykut, 13 Ocak Pazar günü Nilüfer Plaza’da, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek’in katılımıyla adaylarını kamuoyuna açıklayacaklarını vurguladı. 

Bursa’nın sorunlarını ve çözümlerini belirlediklerini kaydeden Aykut, Bursa kamuoyunda bilinen, sevilen, geçmişi temiz ve geleceğe umutla bakan, derdi koltuk, makam olmayan, kendisini hizmete adamış, vizyoner adaylarla yola çıktıklarını ifade etti.

Seçmenlere kayıkçı kavgasına oturan, talan kavgacıları dışında gerçek seçeneği gösterdiklerini iddia eden Aykut, “Vatan Partisi İl Başkanlığı olarak, milletimize söz veriyoruz. Bursa da tıpkı diğer şehirlerimiz gibi Ankara’ya bağlıdır. Başka şehirlerimizi Ankara’dan koparıp Washington anayasalarını oluşturarak Washington’a bağlama çabası içinde olanlardan değiliz.

Ankara’ya bağlılık yemini ediyoruz. Cumhuriyet’e, Anayasaya, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılık yemini ediyoruz. Rum Patrik’inden icazet alarak değil, milletimize bağlılık yemini ederek yola çıkıyoruz. Bursa’yı kadınlarımızla yöneteceğiz, büyükşehirde ve birçok ilçede kadın adaylarla yola çıkacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X