Ve sonunda gitti!

Timsah’ta harekât başladı, Furkan Özçal’ın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Ve sonunda gitti!

Bursaspor’da 1,5 sezon geçiren ancak sakatlığı nedeniyle resmi hiçbir maçta forma giyemeyen deneyimli futbolcuyla yollar ayrıldı. Furkan, U 21 karşılaşmasında ise kendi isteğiyle forma giydi.

Bursaspor’da ligin son ermesiyle birlikte harekât başladı. Özellikle verim alınamayan yüksek maliyetli isimlerle yolların ayrılması beklenirken, ilk hamle yapıldı. Yeşil beyazlılar, geçtiğimiz sezon başında Serdar Aziz’in transferi karşılığında Galatasaray’dan alınan Furkan Özçal’la yollarını ayırdı. Sakatlığı nedeniyle Bursaspor’da resmi hiçbir maçta forma giymeyen tecrübeli orta saha oyuncusunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. İşin bugün resmiyete döküleceği belirtildi.

NASİP OLMADI

Furkan, cumartesi günü Bursaspor U 21 takımının Vakıfköy’de Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada 26 dakika forma giymişti. Deneyimli kramponun bu mücedelede forma giymek için Başkan Ali Ay’dan özel olarak izin istediği belirtildi. Karşılaşmanın ardından OLAY Spor’a kısa bir açıklama yapan Furkan, “Sözleşmemizi feshettik. Hayırlı uğurlu olsun. A Takım formasını giymek nasip olmadı. U 21 karşısında oynamayı kendim istedim” diye konuştu.

GENÇLER DE YOLCU

Bilindiği gibi Furkan Özçal, Bursaspor’dan yıllık 725 bin Euro kazanıyordu. Yeşil beyazlı kulüpte yarın oynanacak Gençlerbirliği maçı sonrası bazı isimlerle de yolların ayrılması bekleniyor. Verim alınamayan Bilal Kısa, Merter Yüce, İsmail Konuk, Deniz Yılmaz ve Sercan Yıldırım gibi futbolcularla görüşmeler devam ediyor. Rüştü Hanlı, Ozan Can Kökçü ve Kofi gibi genç isimler ise tecrübeli kazanmaları için farklı takımlara kiralık olarak verilebilir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X