Vekillerinden Uludağ’a yakın markaj 

AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Esgin, Emine Yavuz Gözgeç ve Refik Özen, Uludağ’ın yılın 12 ayı turizme açılması hedefi doğrultusunda devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Vekillerinden Uludağ’a yakın markaj 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bulut, Bölge Müdürü Hakan Mumcuoğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan millevekilleri, Sarıalan ile birlikte oteller bölgesini kapsayan 1. ve 2. bölgedeki yatırımları teftiş ederek, turizmcilerin taleplerini dinledi. 

“YETKİ KARMAŞASI BİTECEK”…

Uludağ’ın 12 ay değerlendirilme sürecini Ankara ve Bursa yerelinde yakından takip ettiklerini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, bu konuda; Büyükşehir ve Osmangazi belediyeleri ile Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarının bulunduğunu hatırlattı. 2. bölgede spor turizmiyle ilgili yatırımları takip ettiklerini belirten Esgin, “Uludağ’da yetki karmaşasına son vermek” istiyoruz” diye konuştu. 

“ULUDAĞ’IN DEĞERİNİ ARTACAK”…

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, Uludağ’ın; gölleri, endemik bitkileri, yaylaları, kış turizmi ve yaz turizmiyle dört mevsim yaşanabilecek bir değer olduğunu ifade ederek, “Uludağ’ın değerinin çok daha artması için elimizden geleni yapacağız” dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise, “Hem işletmecilerimizin hem de vatandaşlarımızın daha güzel bir Uludağ’dan faydalanabilmeleri için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X