Yakaladık ama atamadık

Mustafa Er, Göztepe karşında iyi oyunun karşılığını alamadıklarını söyledi.

Yakaladık ama atamadık

“Konsantrasyon ve bireysel hatadan kalemizde iki gol gördük” diyen Bursaspor’un genç teknik adamı, “Baskı kurup, pozisyonlar bulduk ama sonuçlandırmada sıkıntı yaşadık” ifadelerini kullandı.

Bursaspor’un yeni teknik adamı Mustafa Er, Göztepe karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Puan veya puanlar için sahaya çıktıklarını belirten Er, “Oynadığımız oyunun karşılığı bu değildi.

Konsantrasyon eksikliğinden kalemizde iki gol gördük. Aslında ilkyarıda oyunun hakimiyeti tamamen bizdeydi” dedi.

BASKI KURDUK

Bir çok pozisyon yakaladıklarını ancak sonuçlandırmada sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan genç teknik adam, “İkinci yarının başında duran bir toptan gol yedik.

Buna rağmen baskı kurduk, fırsatlar yakaladık. Bu kez de bireysel bir hatadan kalemizde ikinci golü gördük. skoru 2-1’e getirmemize rağmen puan alacak golü atamadık” diye konuştu.

ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Bu takıma inandığını ve Göztepe karşısında iyi oynadıklarını kaydeden Mustafa Er, “Eksiklerimiz var bunu da görmüş olduk. Önümüzdeki haftadan itibaren çıkışa geçeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Er, “Sow’u oyuna geç aldığınızı düşünüyor musunuz” sorusuna, “Fiziksel anlamda yeterli değildi. Hamle oyuncusu olarak kullandık” cevabını verdi. 

Tamer Tuna: Bursaspor 112 km. koştu

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Bursaspor gibi güçlü bir takım karşısında kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Yeşil beyazlı takımın inanılmaz bir mücadele verdiğini kaydeden Tuna, “Sıcak havaya rağmen çok koştular. 112 km.’lik bir performansı var ki, ligimizin üstünde. Golleri biz bulduğumuz için kazandık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X