Yürü be Timsah… Kim tutar seni! 2-0

Şampiyonluk yolunda yara almak istemeyen Bursaspor, Fenerbahçe’yi deplasmanda devirdi. Yeşil beyazlılara 3 puanı getiren golleri 8. ve 65. dakikada Berat Altındiş attı.

Yürü be Timsah… Kim tutar seni! 2-0

Spor Toto Gelişim Ligleri’nde Elit A’da şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor U17 takımı, takipçisi Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup ederek zirve yürüyüşünü sürdürdü. Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemeyen Bursaspor U17 takımı, Fenerbahçe karşısında ilk dakikalardan itibaren oyunun hakimi oldu. Karşılaşmanın 8. dakikasında gelişen atakta Berat Altındiş’in golüyle yeşil beyazlılar Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti.

Oyunun tek hakimi

Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan yeşil beyazlılar, farkı artıracak pozisyonları bulsa da sonuç alamadı. Devre 1-0 Bursaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda oyunu rölantiye alan yeşil beyazlılar, zaman zaman Fenerbahçe kalesini yokladı. 65.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Berat Altındiş takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 2-0. Kalan sürede başka gol olmayınca Bursaspor maçı 2-0 kazandı. Yeşil beyazlılar, deplasmanda alınan bu galibiyetle puanını 34’e çıkardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X