100 milyon Euro’luk fiyasko!

Trabzonspor’un yaptığı transferlerle 100 milyon Euro borca girip, şubat ayında 3 kulvarda havlu atması büyük tepki çekti.

100 milyon Euro’luk fiyasko!

Sezon başında ve ara transferde 22 futbolcu alan Trabzonspor’un henüz şubat ayında 3 kulvarda birden havlu atması yönetim, futbolcular ve teknik kadroyu, hedef noktası haline getirdi. 

Sadece oyuncuların bonservislerine yaklaşık 35 milyon Euro harcayan Trabzonspor’un kasasından menajer ücreti olarak da 6 milyon Euro çıktı. Yapılan harcamalara ve kulübün altına sokulduğu borç yüküne rağmen takımın kötü gidişi önlemedi.

AĞIR BORÇ YÜKÜ

Trabzonspor’un bu sezon yaptığı transfer operasyonunun kulübe maliyeti ise, futbolculara ödenen bonservis ücretleri, gönderilenlerin sözleşme fesih paraları, menajerlik ücretleri ve oyunculara sözleşme bitiş tarihlerine kadar verilecek garanti paralarla birlikte 103 milyon Euro’ya ulaştı. Maç başı ücretlerinin de ekstra maliyeti göz önünde bulundurulursa bu miktarın 110 milyon Euro’ya çıktığı öğrenildi.

ÇÖKÜŞ DEVRİ!

Kasımpaşa beraberliğiyle büyük bir fırsatın kaçtığını belirten yerel gazeteler, takımın ortaya koyduğu futbola geçer not vermezken, son dakikada yenilen golü ise ‘talihsizlik’ olarak değerlendirdi. 

Taka Gazetesi, ‘Çöküş devri. Kupadan elenen, Avrupa’da ezilen Trabzonspor, ligde 90’ıncı dakikada yıkıldı. Havlu attık. Trabzon kupada yok, Avrupa’da yok, ligde de yok’ başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu. En sert eleştiride bulunan Karadeniz Gazetesi ise, ‘Her yer karanlık. İster 100 milyon harca, istersen yıldızları topla. Bu forma size büyük geliyor arkadaş. Kaçan balık büyük oldu’ başlıklarını kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X