2-3 bin bilet kaldı

Yeşil beyazlı taraftarlar, biletlere adeta hücum etti. 

2-3 bin bilet kaldı

Bursaspor-Göztepe randevusu için geri sayım sürerken, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda rekor da bekleniyor. Özellikle kale arkaları ve maraton tribünlerinde biletlerin 5 ile 10 TL fiyatla satışa sunulmasının ardından taraftar, bu tribünler için çıkan biletleri dakikalar içerisinde tüketti. Aynı zamanda bu sezon 18 bin 163 kombine satan yeşil beyazlılar’da biletlere gösterilen ilgi sonrası yeni bir stadyum rekorunun kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

G.SARAY MAÇI 30 BİN

Zorlu karşılaşma için 3 bin civarında koltuk basın, protokol, loca ve sponsorlara ayrıldı. Güvenlik için de 3 bin koltuk ve satışa sunulmayan 400 civarı ilk sıra koltuğu ise boş kalacak. Bu rakamlar dikkate alındığında ise Bursaspor-Göztepe karşılaşmasına 2-3 bin civarında biletin  satış için kaldığı belirtiliyor. Bugüne kadar en yüksek seyirci rakamına geçen sezon Fenerbahçe ile oynanan maçta ulaşılan Bursaspor’un bu mücadelesini 38 bin 108 taraftar izlemişti. Bu sezon da Galatasaray’ın 3-2 kazandığı maçta tribünde 30 bin 825 biletli seyirci yer almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X